Back to All Events

WINTER SESSION: WEDDING PHOTOGRAPHY 360° - 4-in-1 WORKSHOP


  • Bran, Brasov Romania (map)

Iti prezentam cea mai complexa oportunitate de a te educa in fotografia de nunta in Romania! Timp de 4 zile vei beneficia de trainiguri de cel mai inalt nivel din partea unor fotografi de nunta de top din tara! In plus, sunt si oameni de treaba!

Vei avea ocazia sa dobandesti cunostintele necesare pentru a-ti construi sau a-ti consolida un business de succes in fotografia de nunta. Workshopurile vor acoperi intreaga gama de abilitati necesare pentru o performanta remarcabila in acest domeniu. Desigur, talentul trebuie sa il aduci tu de acasa  .

Iata ce vei putea perfectiona:

• tehnicile de posing si lighting - intr-o maniera practica, cu camera in mana, cu exemple pe viu si feedback la fiecare pas. Marian Sterea te va invata sa pui in valoare LUMINA si sa o stapanesti.

• post-procesarea fotografiilor - vei invata de la Irina si Robert (Cromatica) toate tainele editarii imaginilor pe care le-ai admirat, probabil, in portofoliul lor si care le-au adus numeroase premii. Un workflow complet, ce cuprinde toate etapele procesarii unei nunti.

• constructia fotografiilor de succes - Marius si Gabi (Photochic) te vor ghida prin procesul de creatie al fotografiei perfecte. Compozitie, abordare fotojurnalistica, storytelling, dar si aspecte care tin de business-ul fotografiei de nunta

• productivitate, marketing si clienti extrem de multumiti - vei invata cum sa iti conduci intregul business asa incat sa poti lucra cu maxim de eficienta, gestionandu-ti excelent resursele. Narcis (Imagia) iti va propune retete verificate de productivitate, tehnici de marketing si iti va dezvalui cum sa iti multumesti clientii fara sa faci compromisuri inutile.

Booking and more details here: weddcamp.com/wintersession

Earlier Event: January 31
Photo Training Overseas CUBA
Later Event: April 6
Workshop in Calabria, Italy